U heeft een speech voorbereid? Of een spreker uitgenodigd? Misschien wilt u een bedrijfsfilm of presentatie tonen aan uw gasten. Dit staat of valt met de juiste techniek. Te denken valt aan:

– lichttechniek

– geluidstechniek

– beelden

Voor toespraken is het van belang dat de spreker voor al uw gasten goed verstaanbaar is. Dit begint natuurlijk met de juiste apparatuur. Goede boxen, strategisch geplaatst en een goede microfoon. Maar ook de manier waarop u of uw spreker met de apparatuur omgaan is van groot belang. Onze technicus zorgt voor uitstekende begeleiding, goed advies en natuurlijk een soundcheck voorafgaand aan het event.

Wilt u uw toespraak ondersteunen met een presentatie of bedrijfsfilm? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Van beamer tot led-scherm. Afhankelijk van uw wensen, locatie en budget adviseren wij u graag tot het maken van de juiste keuze.

Ook is het mogelijk om diverse objecten uit te lichten. Misschien wilt u bepaalde producten of apparatuur presenteren. Of uw pand meer sfeer geven door middel van goed geplaatste flexibele verlichting.

Zowel in licht & geluid als in beeld is Holland-Events uw partner.